Ivag.Aanbesteding van distributietransformatorenWat zijn de basiskenmerken van

  • vrijgavetijd:2022-07-05 20:40:34
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:135
  • Korte omschrijving:

    Ivag.,Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruik

Artikel inhoud

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt,Ivag.Functie van een transformator met olieonderdompeling, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Ivag.Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Zdunskvora.kgmlekkage van bout- of buisexterne draad

Productieproces en stappen van droge transformator

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist,Ivag.Reactietransformator, te verminderen.


Ivag.Aanbesteding van distributietransformatorenWat zijn de basiskenmerken van



Oorzaken van brand in transformator

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt,Ivag.Hoeveel is 315 box transformator, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Project analyseDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

lekkage van zegelolie

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


Ivag.Aanbesteding van distributietransformatorenWat zijn de basiskenmerken van



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Kosten van energieOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Ivag.De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega; Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, met andere woorden in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

ArgentiniëOverige productinformatie
  • Houma.Productie hydraulisch hefplatformIntroductie van de productiemethode:

    Houma.Productie hydraulisch hefplatformIntroductie van de productiemethode:

  • Florence.Klein hydraulisch hefplatformIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

    Florence.Klein hydraulisch hefplatformIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

  • Salgotarjan.kgmElektrische heftafel met schaarvorkBeschrijf kort de belangrijkste bedienings- en ond

    Salgotarjan.kgmElektrische heftafel met schaarvorkBeschrijf kort de belangrijkste bedienings- en ond

  • Salgotarjan.kgmAutomatisch hefplatform uitgeschakeldProductintroductie en installatie-instructies:

    Salgotarjan.kgmAutomatisch hefplatform uitgeschakeldProductintroductie en installatie-instructies:

  • Salgotarjan.kgmPlattformliftProductiegroei in de industrie

    Salgotarjan.kgmPlattformliftProductiegroei in de industrie

  • Salgotarjan.kgmEnkele kolom aluminiumlegeringsliftHet vormproces is anders

    Salgotarjan.kgmEnkele kolom aluminiumlegeringsliftHet vormproces is anders

  • Baja.Enkele mast aluminiumlegering liftWaar zijn de productievoorzorgsmaatregelen voor?

    Baja.Enkele mast aluminiumlegering liftWaar zijn de productievoorzorgsmaatregelen voor?

  • Luchthaven Berlijn BrandenburgKleine vrachtliftHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

    Luchthaven Berlijn BrandenburgKleine vrachtliftHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!