PitrufquenName500KVA prijs van de transformatorHet aantal revisies neemt toe

  • vrijgavetijd:2022-07-04 22:40:34
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:115
  • Korte omschrijving:

    PitrufquenName,In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma's die door elke familie op het platteland werden toegepast,Pi

Artikel inhoud

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast,PitrufquenNameOlie dompelde transformator met één fase, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding,PitrufquenNameHoeveel kost een boxtransformator?, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

PitrufquenNameHandtastmethode voor de controle van de transformator

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Vari.Look van olie van de radiator

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.


PitrufquenName500KVA prijs van de transformatorHet aantal revisies neemt toe



Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Het flenzen oppervlak is ongelijk de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Welkom gesprekkenNatuurlijk, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Losse kernschroef


PitrufquenName500KVA prijs van de transformatorHet aantal revisies neemt toe



Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Aanpassing van de regelingVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

PitrufquenNameWanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

ArgentiniëOverige productinformatie
  • Lucca.Lift van het werkplatformProfessionele vaardigheden

    Lucca.Lift van het werkplatformProfessionele vaardigheden

  • Lucca.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringHoe te demonteren?

    Lucca.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringHoe te demonteren?

  • Bergen op ZoomVolledig automatische elektrische liftVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor ver

    Bergen op ZoomVolledig automatische elektrische liftVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor ver

  • Loule.Hoeveel kost een 160 box transformatorInleiding tot de delingsmethode

    Loule.Hoeveel kost een 160 box transformatorInleiding tot de delingsmethode

  • FresnoInterne vaste hefladingsliftTechnische benodigdheden

    FresnoInterne vaste hefladingsliftTechnische benodigdheden

  • FresnoKleine hydraulische hefplatformtruckOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

    FresnoKleine hydraulische hefplatformtruckOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

  • GrenobleNameDubbellaags hydraulisch hefplatformInspectie-eisen

    GrenobleNameDubbellaags hydraulisch hefplatformInspectie-eisen

  • Schiedan.kgmOplaadbare elektrische liftHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

    Schiedan.kgmOplaadbare elektrische liftHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!