Loncoche.500 KVA droge transformatorMerkstrategie is de sleutel tot verbetering van het concurrentie

  • vrijgavetijd:2022-07-04 18:40:34
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:88
  • Korte omschrijving:

    Loncoche.,Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatorenLook van olie van gietijzeren d

Artikel inhoud

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Look van olie van gietijzeren delen

Loncoche.De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

San BorjaBij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd,Loncoche.Type transformator, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.


Loncoche.500 KVA droge transformatorMerkstrategie is de sleutel tot verbetering van het concurrentievermogen



fabrikant van droge transformatoren

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Productie afdelingWanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden,Loncoche.fabrikant van een droge transformator 1000, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Wiringwijze van droge transformator:


Loncoche.500 KVA droge transformatorMerkstrategie is de sleutel tot verbetering van het concurrentievermogen



Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

origineelBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Loncoche.Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, en dan trekken we het oliemonster.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is

ArgentiniëOverige productinformatie
  • Hamburg-WandsbekElektrisch lift hydraulisch hefplatformWat beïnvloedt het effect en de levensduur?

    Hamburg-WandsbekElektrisch lift hydraulisch hefplatformWat beïnvloedt het effect en de levensduur?

  • Hamburg-WandsbekEnkele mast aluminiumlegering liftWat zijn de onderhoudsmethoden?

    Hamburg-WandsbekEnkele mast aluminiumlegering liftWat zijn de onderhoudsmethoden?

  • Den HaagVerticale garageliftDe snelle ontwikkeling en veranderingen van de industrie

    Den HaagVerticale garageliftDe snelle ontwikkeling en veranderingen van de industrie

  • Apac.Transformer inductorSpecifieke eisen voor beheer en gebruik in de bouw

    Apac.Transformer inductorSpecifieke eisen voor beheer en gebruik in de bouw

  • Zhejiang.kgmZes meter kleine liftWat zijn de relevante kennis?

    Zhejiang.kgmZes meter kleine liftWat zijn de relevante kennis?

  • Zhejiang.kgmSany Heavy Industry Eleving Platform VehicleOntwikkelingscursus

    Zhejiang.kgmSany Heavy Industry Eleving Platform VehicleOntwikkelingscursus

  • Terni.Hydraulische installatie voor hefplatformsOperationele constructie voordelen

    Terni.Hydraulische installatie voor hefplatformsOperationele constructie voordelen

  • MohacsElektrische één ton liftDe markt is turbulent

    MohacsElektrische één ton liftDe markt is turbulent

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!