Ancud.1600KVA droogtype transformator grootteHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

  • vrijgavetijd:2022-07-04 01:54:30
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:395
  • Korte omschrijving:

    Ancud.,Ancud.Hoeveel is een 1000 KVA-transformator,De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan %

Artikel inhoud
Ancud.Hoeveel is een 1000 KVA-transformator,

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator,Ancud.Eisen voor de ruimte met olie ondergedompelde transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Ancud.Fabrikant van omzetters

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Penco.De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw chemische bedrijven en fabrieken.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.


Ancud.1600KVA droogtype transformator grootteHoe de ernst van het ongeval te verminderen?



Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Transformer inspectie neus snuivende methode

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Productie van veiligheidPrestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces,Ancud.25kV-krachttransformator, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Fabriek voor elektrische transformatoren

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.


Ancud.1600KVA droogtype transformator grootteHoe de ernst van het ongeval te verminderen?



Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Zeer aanbevolenDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Fabrikant van omzetters

Geluid bij faseuitval

Ancud.Wat is de bedrading van droge transformator?

Geluid bij faseuitval

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

ArgentiniëOverige productinformatie
  • Handan CityElektrische lift met blauwe dekkingDe oorspronkelijke ontwerpintentie

    Handan CityElektrische lift met blauwe dekkingDe oorspronkelijke ontwerpintentie

  • Handan CityWerkplaats hefplatformRecent geciteerde fabrikanten

    Handan CityWerkplaats hefplatformRecent geciteerde fabrikanten

  • Handan CityHydraulische hefplatformliftAnalyseer het ontwikkelingspad van de huidige industrie

    Handan CityHydraulische hefplatformliftAnalyseer het ontwikkelingspad van de huidige industrie

  • Handan City4-zuinige aluminiumlegeringsliftProfessionele testtools

    Handan City4-zuinige aluminiumlegeringsliftProfessionele testtools

  • Bin Qirdan.Status Grid transformator won het bodSpecificeer nieuwe economische coördinaten

    Bin Qirdan.Status Grid transformator won het bodSpecificeer nieuwe economische coördinaten

  • Berlin SchoenebergVast hef- en losplatformHoe u de apparatuur kiest die bij u past

    Berlin SchoenebergVast hef- en losplatformHoe u de apparatuur kiest die bij u past

  • Berlin SchoenebergHefplatformvoertuig op grote hoogteWat zijn de basisvereisten voor productie?

    Berlin SchoenebergHefplatformvoertuig op grote hoogteWat zijn de basisvereisten voor productie?

  • Zwedurthailand.kgmDubbel hydraulisch hefplatformKunnen er ondergrondse werkzaamheden worden uitgevoe

    Zwedurthailand.kgmDubbel hydraulisch hefplatformKunnen er ondergrondse werkzaamheden worden uitgevoe

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!