Kejimbo.kgmtransformator voor droog type en met olie ondergedompelde transformatorwerk cursus

  • vrijgavetijd:2022-07-03 04:27:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:249
  • Korte omschrijving:

    Kejimbo.kgm,Geluid bij faseuitvalGeluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzak

Artikel inhoud

Geluid bij faseuitval

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Kejimbo.kgmVolgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie,Kejimbo.kgmTransformer spanning, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren,Kejimbo.kgmVerschil tussen gelijkrichttransformator en transformator, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales,Kejimbo.kgmYuxi transformator, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Yangiyul.IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?


Kejimbo.kgmtransformator voor droog type en met olie ondergedompelde transformatorwerk cursus



Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Betaalbare prijsPrestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.


Kejimbo.kgmtransformator voor droog type en met olie ondergedompelde transformatorwerk cursus



Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

marktLook van olie van de radiator

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Kejimbo.kgmElektrische transformator-installatie

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

ArgentiniëOverige productinformatie
  • PesacNameStijve kettingsliftStijgende markt komt eraan

    PesacNameStijve kettingsliftStijgende markt komt eraan

  • CharnecaNameHoeveel is een 50 KVA box transformatorVerbeter de effectieve levering van apparatuur

    CharnecaNameHoeveel is een 50 KVA box transformatorVerbeter de effectieve levering van apparatuur

  • Shuncheng.Hydraulisch vast hefplatformIs de technicus van de fabrikant belangrijk?

    Shuncheng.Hydraulisch vast hefplatformIs de technicus van de fabrikant belangrijk?

  • Shuncheng.Klein mobiel hefplatform voertuigVulmaterialen voor de industrie

    Shuncheng.Klein mobiel hefplatform voertuigVulmaterialen voor de industrie

  • BayannurCity in Germany1 meter hydraulisch hefplatformHoe het te onderhouden?

    BayannurCity in Germany1 meter hydraulisch hefplatformHoe het te onderhouden?

  • Luchthaven DublinMobiele hydraulische elektrische liftToepassingsgebieden en prestatiekenmerken

    Luchthaven DublinMobiele hydraulische elektrische liftToepassingsgebieden en prestatiekenmerken

  • Luchthaven DublinKantelbaar hefplatformMethode voor het ontwikkelen van marketingkanalen in de branc

    Luchthaven DublinKantelbaar hefplatformMethode voor het ontwikkelen van marketingkanalen in de branc

  • Luchthaven DublinLift hydraulisch hefplatformHoe het initiatief te nemen om de winst uit te breiden?

    Luchthaven DublinLift hydraulisch hefplatformHoe het initiatief te nemen om de winst uit te breiden?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!