Curitiba.Video van distributietransformatorWat veroorzaakt de reisfout?

  • vrijgavetijd:2022-06-26 17:53:28
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:297
  • Korte omschrijving:

    Curitiba.,Fabrikant van transformatorenOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter

Artikel inhoud

Fabrikant van transformatoren

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken,Curitiba.Elektrische boxtransformator, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Curitiba.Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Sabanalarga.Productieproces en stappen van droge transformator

lekkage van bout- of buisexterne draad

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a,Curitiba.Wat een goede olie ondergedompelde testtransformator is., fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.


Curitiba.Video van distributietransformatorWat veroorzaakt de reisfout?



Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Hoeveel kost de transformator?

Conclusie van de testLosse kernschroef

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.


Curitiba.Video van distributietransformatorWat veroorzaakt de reisfout?



Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

hoeveeltransformator met olieonderdompeling

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld,Curitiba.Distributieapparatuur voor omzetters, maar het is geen groot land.

Oorzaken van brand in transformator

Curitiba.Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

ArgentiniëOverige productinformatie
  • Schiedan.kgmElectrisch hydraulisch hefplatform van de liftHoe het medium voor koeling te kiezen?

    Schiedan.kgmElectrisch hydraulisch hefplatform van de liftHoe het medium voor koeling te kiezen?

  • Schiedan.kgmEnkele mast aluminiumlegering liftClassificatie en toepassing

    Schiedan.kgmEnkele mast aluminiumlegering liftClassificatie en toepassing

  • Busia.kgmVerhoogde groenteliftHoe de ontwikkeling te bevorderen?

    Busia.kgmVerhoogde groenteliftHoe de ontwikkeling te bevorderen?

  • KisoroGenericNameTransformer in distributiekamerWat moet u weten?

    KisoroGenericNameTransformer in distributiekamerWat moet u weten?

  • weelderige bergenVolautomatisch klein hefplatformWaarom wordt de flexibiliteit steeds beter?

    weelderige bergenVolautomatisch klein hefplatformWaarom wordt de flexibiliteit steeds beter?

  • weelderige bergenPrijswagen voor hommelsTechnologie en promotie voor het versnellen van de verminder

    weelderige bergenPrijswagen voor hommelsTechnologie en promotie voor het versnellen van de verminder

  • Arhus.kgmHydraulische hefplatformfabriekBreed scala aan toepassingen

    Arhus.kgmHydraulische hefplatformfabriekBreed scala aan toepassingen

  • Hamburg-WandsbekElektrische zelfrijdende liftHoe de technologie te verbeteren?

    Hamburg-WandsbekElektrische zelfrijdende liftHoe de technologie te verbeteren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!