Riberalta.kgmTransformer circuitWat is de impact van ventilatorbladen op de prestaties?

  • vrijgavetijd:2022-06-24 07:53:26
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:254
  • Korte omschrijving:

    Riberalta.kgm,Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenVerschil tussen droge transformator en olie onder

Artikel inhoud

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Riberalta.kgmTransformer is

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

ZabbarNameIn het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Elektrische transformator-installatie


Riberalta.kgmTransformer circuitWat is de impact van ventilatorbladen op de prestaties?



Door een slechte afdichting, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

queryLook van olie van de radiator

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen,Riberalta.kgmGrondbestendigheid van de distributietransformator, wegen enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.


Riberalta.kgmTransformer circuitWat is de impact van ventilatorbladen op de prestaties?



Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode,Riberalta.kgmDistributietransformator geïntegreerde distributiekast, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Productie afdelingWanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt,Riberalta.kgmtransformator voor afvalvermogen, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Riberalta.kgmDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

ArgentiniëOverige productinformatie
  • Sivednica.kgmDraagbare elektrische liftAnalyse van vertegenwoordigers van opkomende markten in de in

    Sivednica.kgmDraagbare elektrische liftAnalyse van vertegenwoordigers van opkomende markten in de in

  • Sivednica.kgmKantelbaar hefplatformWaar moet je op letten bij het kopen?

    Sivednica.kgmKantelbaar hefplatformWaar moet je op letten bij het kopen?

  • Sivednica.kgmLiftplatformliftDe markt benutten

    Sivednica.kgmLiftplatformliftDe markt benutten

  • Sivednica.kgmLift van aluminiumlegeringWat is het toepassingsprincipe van?

    Sivednica.kgmLift van aluminiumlegeringWat is het toepassingsprincipe van?

  • Jinzhou.28 meter liftWelke maatregelen worden genomen om bescherming te bereiken?

    Jinzhou.28 meter liftWelke maatregelen worden genomen om bescherming te bereiken?

  • Badou.Prijs van scb11 serie droge transformatorHet toepassingsgebied:

    Badou.Prijs van scb11 serie droge transformatorHet toepassingsgebied:

  • MontpellierKleine 12 meter mobiele liftHoe onderhoud de levensduur kan verlengen

    MontpellierKleine 12 meter mobiele liftHoe onderhoud de levensduur kan verlengen

  • MontpellierDraaiende hefplatformtruckWat zijn de voordelen in de industrie?

    MontpellierDraaiende hefplatformtruckWat zijn de voordelen in de industrie?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!