Portosifrance.kgmTransformer 5000KVA prijsstandaardvereiste:

  • vrijgavetijd:2022-06-24 03:53:26
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:101
  • Korte omschrijving:

    Portosifrance.kgm,Portosifrance.kgmHoeveel is 630 box transformator,Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator

Artikel inhoud
Portosifrance.kgmHoeveel is 630 box transformator,

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Portosifrance.kgmTen eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht,Portosifrance.kgmElektrische en distributietransformator, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning) geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator,Portosifrance.kgmtransformator voor commerciële energie, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Qa`fur.kgmI) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.


Portosifrance.kgmTransformer 5000KVA prijsstandaardvereiste:



Fabriek voor elektrische transformatoren

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

verbruikDroge transformator

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.


Portosifrance.kgmTransformer 5000KVA prijsstandaardvereiste:



Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Productieproces en stappen van droge transformator

Portosifrance.kgmVerspreiding van het geluid van droge transformator

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

ArgentiniëOverige productinformatie
  • LatinaHydraulische lift van aluminiumlegeringDe functie van de klantenservice van het platform

    LatinaHydraulische lift van aluminiumlegeringDe functie van de klantenservice van het platform

  • PingshanCity in Canada12 meter mobiele liftWat te doen na analyse?

    PingshanCity in Canada12 meter mobiele liftWat te doen na analyse?

  • Lushoto.Prijs van 500 KVA-box type transformatorDe relevante basiskennis kan compleet zijn

    Lushoto.Prijs van 500 KVA-box type transformatorDe relevante basiskennis kan compleet zijn

  • Zhongshan.Klein huishoudelijk elektrisch hefplatformCapaciteitseffectiviteit

    Zhongshan.Klein huishoudelijk elektrisch hefplatformCapaciteitseffectiviteit

  • Zhongshan.30 meter hefplatform autoKan rimpels verminderen door het productieproces te beheersen

    Zhongshan.30 meter hefplatform autoKan rimpels verminderen door het productieproces te beheersen

  • Taocheng.Zelfhydraulisch hefplatformHoe de duurzaamheid van de levensduur te verbeteren?

    Taocheng.Zelfhydraulisch hefplatformHoe de duurzaamheid van de levensduur te verbeteren?

  • Rotterdam200 kg elektrische liftGids offerte:

    Rotterdam200 kg elektrische liftGids offerte:

  • RotterdamHefplatform voor het lossen van varkensProductbeschrijving:

    RotterdamHefplatform voor het lossen van varkensProductbeschrijving:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!