Buenos AiresReactietransformatorWat zijn de grondstoffen en toepassingen?

  • vrijgavetijd:2022-06-17 18:38:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:509
  • Korte omschrijving:

    Buenos Aires,Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmi

Artikel inhoud

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist voor zover mogelijk, te verminderen.

Buenos AiresHoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Koeln RodenkirchenFabriek voor elektrische transformatoren

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator


Buenos AiresReactietransformatorWat zijn de grondstoffen en toepassingen?



Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Aanbeveling en raadplegingVerminderde isolering

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Buenos AiresReactietransformatorWat zijn de grondstoffen en toepassingen?



Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

ToedieningVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt,Buenos AiresModel en parameters van de transformator,Buenos AiresLevertransformator, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Buenos AiresHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Geluidsoplossing van droge transformatoren

fabrikant van droge transformatoren

ArgentiniëOverige productinformatie
  • La RochelleAutostoring van het hefplatformDe basis van industriële ontwikkeling

    La RochelleAutostoring van het hefplatformDe basis van industriële ontwikkeling

  • Nieuwe SongqiHydraulisch hefplatform Hydraulisch platformIntroductie van prestatiekenmerken

    Nieuwe SongqiHydraulisch hefplatform Hydraulisch platformIntroductie van prestatiekenmerken

  • New Orleans.Kleine elektrische lift binnenPersoonlijke bescherming versterken

    New Orleans.Kleine elektrische lift binnenPersoonlijke bescherming versterken

  • New Orleans.Kantelbaar hefplatformClassificatie en vereisten

    New Orleans.Kantelbaar hefplatformClassificatie en vereisten

  • New Orleans.Liften en hefplatformsWat zijn de voordelen ervan?

    New Orleans.Liften en hefplatformsWat zijn de voordelen ervan?

  • New Orleans.Lift van de aluminiumlegering van de monorailkolomWat te doen als het breekt, hoe het te

    New Orleans.Lift van de aluminiumlegering van de monorailkolomWat te doen als het breekt, hoe het te

  • ChebocksarayS13 technische parameters van olie ondergedompelde transformatorConsumptie

    ChebocksarayS13 technische parameters van olie ondergedompelde transformatorConsumptie

  • Arhus.kgmVast klein hefplatformDe markt is turbulent

    Arhus.kgmVast klein hefplatformDe markt is turbulent

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!