Stryy.Nominale stroom van distributietransformatorProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in

  • vrijgavetijd:2022-06-10 08:36:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:177
  • Korte omschrijving:

    Stryy.,Stryy.Distributiegelijkrichter transformator,Fabrikant van transformatorenOm de kans op kortsluiting van een transformat

Artikel inhoud
Stryy.Distributiegelijkrichter transformator,

Fabrikant van transformatoren

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Stryy.Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

RoodepoortHet wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.


Stryy.Nominale stroom van distributietransformatorProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in de bouw



*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn,Stryy.S11-parameters van olie ondergedompelde transformator, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Fout oordeel van de transformator

Standaard voorschriftentransformator met olieonderdompeling

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren


Stryy.Nominale stroom van distributietransformatorProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in de bouw



Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Conclusie van de testGeluidsoplossing van droge transformatoren

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring,Stryy.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformator, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Stryy.Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

ArgentiniëOverige productinformatie
  • MohacsElektrisch liftplatformDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in dri

    MohacsElektrisch liftplatformDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in dri

  • MohacsEnkele mast aluminiumlegering liftHaalbaarheidsanalyse van toepassing in condensor

    MohacsEnkele mast aluminiumlegering liftHaalbaarheidsanalyse van toepassing in condensor

  • Agnel sur SeineVolautomatische zelfrijdende liftOpbrengststerkte

    Agnel sur SeineVolautomatische zelfrijdende liftOpbrengststerkte

  • PaderTransformer olieMethode voor het bepalen van het loodgehalte

    PaderTransformer olieMethode voor het bepalen van het loodgehalte

  • Hanshan.1 ton vast hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Hanshan.1 ton vast hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Hanshan.Sany hefplatform voertuigHoe wordt het geïdentificeerd?

    Hanshan.Sany hefplatform voertuigHoe wordt het geïdentificeerd?

  • Turkwan.Hydraulische platformliftDe variëteit is compleet

    Turkwan.Hydraulische platformliftDe variëteit is compleet

  • SjanghaiGebruikt elektrisch liftplatformHoe onderhoud de levensduur kan verlengen

    SjanghaiGebruikt elektrisch liftplatformHoe onderhoud de levensduur kan verlengen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!