Yenakiyeve.Marktanalyse van droge transformatorenbuitenlandse ontwikkeling

  • vrijgavetijd:2022-06-08 20:33:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:186
  • Korte omschrijving:

    Yenakiyeve.,Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappe

Artikel inhoud

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Yenakiyeve.Handtastmethode voor de controle van de transformator

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

San Sebastian.Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %) moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl,Yenakiyeve.Kamer voor transformatoren, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.


Yenakiyeve.Marktanalyse van droge transformatorenbuitenlandse ontwikkeling



Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

onderhoud van apparatuurDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.


Yenakiyeve.Marktanalyse van droge transformatorenbuitenlandse ontwikkeling



Verminderde isolering

Respect voor klantenExploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt,Yenakiyeve.1000 kV Transformer, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Yenakiyeve.Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

fabrikant van droge transformatoren

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

ArgentiniëOverige productinformatie
  • BudaorsAchter hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen ervan?

    BudaorsAchter hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen ervan?

  • BudaorsSpiraalliftplatformDe belangrijkste componenten en hun functies

    BudaorsSpiraalliftplatformDe belangrijkste componenten en hun functies

  • BudaorsElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWaar zit het voordeel in?

    BudaorsElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWaar zit het voordeel in?

  • Ludwig havenPlantenliftNoodzaak om de industriestructuur aan te passen

    Ludwig havenPlantenliftNoodzaak om de industriestructuur aan te passen

  • Kayunga.kgmToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorUnieke eigenschappen van etstechn

    Kayunga.kgmToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorUnieke eigenschappen van etstechn

  • Horqin.Vaste hydraulische liftPrijs kan stijgen

    Horqin.Vaste hydraulische liftPrijs kan stijgen

  • Horqin.Mobiel hefplatform voertuigDrie veelvoorkomende vormen van slijtage

    Horqin.Mobiel hefplatform voertuigDrie veelvoorkomende vormen van slijtage

  • Nangong.Hydraulisch hefplatform voor laden en lossenWaar is het van gemaakt

    Nangong.Hydraulisch hefplatform voor laden en lossenWaar is het van gemaakt

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!